torsdag 25 augusti 2016

Veckobrev för v 35

Hoppas att skolstarten har känts bra för alla! Ta gärna kontakt om det är något ni går och funderar på angående läsläxa eller annat. Förutom texterna i läseböckerna har vi klappat till ramsor denna vecka, rimmat om djur och pratat om vad en mening är. Vi har pratat om vad gott kamratskap innebär och den gyllene regeln.

På onsdag går vi till biblioteket. Annika brukar läsa lite för oss och sen lånar vi böcker.

På onsdagskväll kommer Jenna och Sara att ha en Kick-off, ett testa på tillfälle för ”Starka barn” för barn och föräldrar. Hoppas att ni har möjlighet att gå och hakar på! Se särskild infolapp, som barnen fick i veckan.

Inkommande vecka tänkte vi i 1-2:an att vi ska gå till Bengtsböle och testa lite friidrott. Vi hoppas att vi har vädergudarna på vår sida! Vi tänkte gå på torsdag och tar då två lektioner till det, lektion 2-3. Barnen behöver vara färdigt ombytta på morgonen med mjuka kläder och skor. En vattenflaska kan vara bra att ha med! Den sista gymnastiktimmen för veckan har vi på fredag, så ingen utegymnastik tisdag och onsdag denna vecka. Men däremot har Kina motorik med ettorna både måndag och onsdag.

Jag önskar er alla en trevlig helg och en trevlig vecka efter det!
Hälsningar, Christina

Matlistan:
Måndag: Pytt i panna, stekt ägg
Tisdag: Flygande Jakob, ris
Onsdag: Tacopaj
Torsdag: Dillkött, potatis

Fredag: Fisksoppa