onsdag 22 maj 2013

Veckobrev för v 22

Ja, nu är det två veckor kvar tills sommarlovet. Det kommer inte att bli ngn mer läsläxa varken för ettorna el tvåorna, men i stället vill jag att man avsätter tid hemma att träna på sångerna till skolavslutningen. Det blir inga fler matteläxor heller... J

På måndag kommer de blivande ettorna o hälsar på. De är med oss nästan hela skoldagen. Likaså går då tvåorna och är i Eklunden dessa timmar.

På onsdag kommer vi att ha Unicef-runda. Hela skolan deltar o då får barnen gå/springa i motionsspåret o samla klistermärken. De får ett klistermärke för varje km de avverkar. Då vet också sponsorerna hur mycket de ska betala sen också. Barnen kan ta med sig egen namnad vattenflaska. Vi ordnar nog vatten dit o plastmuggar, men det är enklast för barnen om de har egen flaska som de lätt känner igen. Tänk på springvänliga kläder och framför allt bekväma springvänliga skor!

De här sista skolveckorna kommer det mycket extra/annat in på schemat. Vi håller ”riktiga lektioner” när det går. På tisdag o torsdag kommer vi att öva inför skolavslutningen så då faller några lektioner bort. I dagsläget tänker jag att vi har gymnastik tisdag o torsdag, men är dock osäker om vi kan genomföra båda... Inga ombyteskläder behövs utan oömma kläder.

Vi har sista bibbatimmen på torsdag.

På fredag kommer vi i 1-2:an att titta på Ronja RövardotterfilmenJ!
Trevlig helg o trevlig vecka!
Hälsningar Christina

Matlistan:
Måndag: Gröt, frukt
Tisdag: Önskemat lärare klass 5-6: Kycklingrisotto, currysås, sallad
Onsdag: Köttfärsbiffar, potatis, sås, grönsaker
Torsdag: Fisksoppa, frukt
Fredag: Kassler i chiligrädde, potatis, grönsaker