torsdag 2 maj 2013

Veckobrev för v 19

Kommande vecka blir lite kortare då vi firar Kristi Himmelsfärd. Barnen är således ledig både torsdag och fredag.

På måndag kommer de blivande ettorna på besök och den här gången är de med oss under tre lektioner. Tvåorna kommer också att få testa att jobba med sin blivande klass Eklunden under tiden. Tvåorna ska ha med sig innegymnastikkläder! Spännande dag för alla:)

På tisdag kommer vi att ha uteidrott. Bra om barnen har skor som går att springa i och oömma springvänliga kläder. Vi kommer att spela bounchboll. Vi kommer inte att duscha.

Barnen kommer att få ett sånghäfte med sånger inför skolavslutningen. Bra om detta sånghäfte "bor i skolväskan" de närmaste veckorna. Då kan vi träna i skolan och det kommer också att bli så att de har i läxa att träna framöver. Åk 1-2 behöver i många av sångerna enbart träna på refrängerna (tjock stil), men den som vill får absolut träna på verserna också;)

Vi har märkt att vi behöver påminna om vad som gäller angående mobiltelefoner i skolan. Den ska alltid förvaras i skolväskan och vara inställd på ljudlöst. Behöver man använda telefonen under skoltid ska man först fråga en vuxen om lov. Vill man inte förvara sin telefon i väskan uppmanar vi att man lämnar telefonen hemma.

Trevlig helg och trevlig vecka!
Hälsningar Christina

Matlistan:
Måndag: Spagetti, köttfärssås, coleslaw
Tisdag: Fiskgratäng, potatis, sås, grönsaker
Onsdag: Pizza, sallad
Torsdag: Kristi Himmelsfärd - skolan stängd!
Fredag: Lovdag - Skolan stängd!