torsdag 23 augusti 2012

Veckobrev för v 35

Den gångna veckan har varit en mjukstart! Vi har gjort samarbetsövningar, lekt lekar och också känt på och jobbat lite i klassen.

Monica som är speciallärare har börjat beta av allt hon har att göra i samband med skolstart och hennes arbete fortsätter nästa vecka. Så småningom kommer vi att kunna köra alla lektioner enligt schemat och då kommer också alla rutinerna med läxor och allt vad det innebär in.

Skolfotograferingen är på onsdag (29 augusti) och i år är det Anna Purtsi som står för fotograferandet.

På onsdag kommer också Madde att ha Afrikaresan med alla i åk 1. Se separat info!

Vi kör igång med utegymnastik från och med den här veckan och alla barnen ska ha med sig ombyteskläder och skor som går att springa i. Vi duschar efter varje lektion så en handduk och duschkräm är också nödvändigt. Inget schampo behövs då vi inte duschar håret. I och med att vår klass har gymnastik tis, ons och tors tänker jag att barnen tar med sig sin gymnastikkasse på tisdagar. Jag kommer att ha en torkställning i klassen där vi hänger upp handdukarna efter varje duschning. Barnen har också varsin krok i klassen där de kan ha gympakassen. På torsdagar får barnen ta hem sin gymnastikkasse så att ni föräldrar har möjlighet att tvätta tröja och handduk. Kom ihåg att alltid märka barnens kläder med namn!

Jenna Gestranius som jobbar på fritidskansliet hälsar att man kan kolla på deras hemsida vilka aktiviteter som är inplanerade och hur man anmäler sig. Aktiviterna kör igång v 37.

Trevlig helg och trevlig vecka!
Hälsningar Christina

Matlistan:
Måndag: Spagetti, köttfärssås, råkost, grönsaker
Tisdag: Korvsoppa, frukt
Onsdag: Stekt fisk, potatis, sås, grönsaker
Torsdag: Grillad kyckling, ris, sallad
Fredag: Wokad lövbiff, klyftpotatis, grönsaker