torsdag 24 januari 2019

Veckobrev för v 5




Det har varit jättefint och härligt vinterväder i veckan! Hoppas att det håller i sig några veckor till!

Inkommande vecka fortsätter vi att skrinna på gymnastiken mån, tis o fre. Det innebär också att ni föräldrar som kommer till skolan på tisdag är välkomna att åka med ossJ!

Jag tänker att vi kan skida v 6 och att vi försöker se om vi kan få ihop utrustning till de som inte har egen. Fyll gärna i här nedanför om ert barn har skidutrustning eller inte. Eller om ni kan försöka att låna av bekanta. Helt ok att ta med skidorna redan nu i veckan för nu finns det spår på gräsmattan utanför Valbohallen. Tack, Daniel, för detJ! Förhoppningsvis kan vi ordna att man kan åka på långrasterna.

Öppet hus på tisdag och torsdag! Välkomna då! Hade man inte möjlighet någon av de här dagarna, så hör av er när det skulle passa er! Givetvis kan man komma en annan dag.

På onsdag har hela skolan Vinterfriluftsdag! Tänk på att vi kommer att vara ute hela dagen. Extra strumpor och vantar, samt vattenflaska brukar vara bra!

Vi har börjat jobba med kroppen och det är jättespännade! Eleverna hade många tankar och funderingar om både det ena och det andra... Var beredda på att ni kanske får en hel del frågor hemma...

I läxväg så skriver vi dagbok ännu denna vecka, mån-tors. Sen tar man med sig sin dagbok på fredagen.

Vi har bibliotektimme på torsdag den här veckan, eftersom det är friluftsdag på onsdagen.


Snöflingor, Blå, Sky, Vintern, Christmas, Snö, Istapp
 
På gång:
Tandläkare – åk 1 har blivit kallade tis 6/2. De ordnar så att en taxi hämtar upp alla och Carola och Anna åker tillsammans med dem. Sen kommer det att rulla på, så att de kallar de tvåor som de vill följa upp.

Trevlig helg och trevlig vecka!
Hälsningar, Christina

Matlistan:
Måndag: Korvstroganoff, makaroner
Tisdag: Grillad kyckling, ris
Onsdag: Stekt fisk, potiatis
Torsdag: Potatis och purjolökssoppa
Fredag: Fläskfilégryta Solvik, klyftpotatis
Vi har skidutrustning   (   )

Vi har inte skidutrustning   (   )