måndag 7 januari 2019

Veckobrev för v 2




Oj, vilken avslutning på jullovet det blev! Om det är ngn elev som behöver ladda sin telefon så är det ok och också att duscha här i skolan om man inte har varmvatten eller ström hemma.

Vi kör i gång med innegymnastik till att börja med, så får vi se sen längre fram hur vi gör. Ombyteskläder och duschgrejer med tills på tisdag. Måndag behövs inga ombyteskläder och ej heller fredag, för då kommer vi att dansa ut julen och eleverna får klä ut sig om de vill.

Vi kör igång med nya matteböcker och fortsätter med skolarbetet. Så här vid skolstart brukar vi börja med att prata om månaderna.

Så här i början av året brukar vi också bjuda in föräldrar till öppet hus. Vi tänkte i år att ni är välkomna tis 29/1 el ons 30/1. Givetvis går det bra andra dagar också, men det brukar vara enklast för köket om vi har några dagar som de vet om. Lappar om det här med anmälan kommer så småningom, men ni kan ju notera det i era kalendrar tills vidare.

Vi har fått simtiderna för i vår och vi kommer att simma tre måndagar i rad lite längre fram. Det blir mån 11/3, mån 18/3 och mån 25/3.


Ljus, Ljuslykta Ljus, Religion, Tro, Levande Ljus
 
Jag önskar er en god fortsättning på det nya året! Och hoppas att alla strömlösa får strömmen tillbaka!
Häsningar, Christina

Matlistan:
Måndag: Mannagrynsgröt
Tisdag: Örtfiskrutor, potatis
Onsdag: Orientalisk gryta, ris
Torsdag: Korvsoppa
Fredag: Grytstek, potatis