torsdag 1 mars 2018

Veckobrev för v 10

Vi var inne den här veckan på gymnastiken då det var väldigt kallt i vinden. Eleverna hade fått önska vad vi skulle göra så vi lekte lekar, men jag fick avbryta då det blev väldigt dålig stämning (onsdags). Jag frågade varför de trodde att vi lekte lekar o vad man kan göra för att sprida positiv stämning i stället för negativ. Följ gärna upp hemma o diskutera.


Även inkommande vecka tränar vi på att skriva meningar som läxa o skriver diktamen i skolan på torsdagen.

Det ser ut att bli lite varmare väder inkommande vecka. Så vi kommer att åka skridskor på gymnastiken tisdag o onsdag. Den som har skidor får också ta med dem! På fredag simmar vi igen!

På torsdag kommer hela B-spåret att ha en minifriluftsdag de tre första lektionerna. Vi kommer att gå till Sunes backe och åka pulka, åka skridskor o de som vill kommer också att kunna skida. Man får ta med sig egen pulka, stjärtlapp el madrass. Dock inte snowracer. Jag tar med mig ett par extra skidor, så kan den som vill testa. Skolan har två fungerande par.

Vi kommer att ha en praoelev i 1-2:an under veckan. Det är Ellen Melin, som har gått i vår skola för några år sen. Hon kommer att vara i alla 1-2:orna så hon kommer att vara hela fredagen med oss, samt några timmar på måndagen o tisdagen.

Trevlig helg o vecka alla!
Hälsningar, Christina

Matlistan:
Måndag: Forellfrestelse
Tisdag: Kycklingsoppa
Onsdag: Lammfärsbiffar, potatis
Torsdag: Stroganoff, ris
Fredag: Önskemat 1-2B: pizza