onsdag 8 mars 2017

Veckobrev för v 11




På måndag är alla eleverna lediga då hela distriktet har en fortbildningsdag för samtliga lärare och assistenter.

Gymnastiken blir lite annorlunda den här veckan. På tisdagen utgår den då vi planerar veckan o skriver i veckologgen första lektionen i stället. På onsdag kommer vi att gå på promenad o plocka stenar till slöjden, som de ska ha på torsdagen. På fredag åker vi och simmar för sista gången för den här terminen.

Eleverna får meningar att träna på tills torsdagen. Observera att det blir en dag mindre att träna på den här gången. Så förslagsvis skriver man dem 1,5 gånger både på tisdagen o onsdagen. Det blev att jag skickade hem övningshäften nu. Jag insåg ju att det skulle bli jätterörigt med alla lösa papper...

Vi har bibbatimme på onsdag.

Eleverna har samlat ihop 10 st äpplen. Vi ska ha roliga timmen o vi röstade fram disko den här gången. Just nu är det många elever sjuka i klassen, men förhoppningsvis kan vi ha det inkommande vecka. Musik behöver ni inte skicka med då jag har spotify på min iPad, men däremot kan de få fundera ut en låt som de tycker om, som vi kan dansa till. Vi siktar på att kunna ha Roliga timmen sista timmen på tisdag. Den som vill får ta med sig lite assessoarer typ om man vill byta om, men det är inte nödvändigt J!

I omgivningskunskapen kommer vi att jobba med våra olika sinnen under v 11-12.

Trevlig helg o trevlig vecka!
Hälsningar, Christina

Matlistan:
Måndag: Skolan ledig!
Tisdag: Makarotti
Onsdag: Korvsoppa
Torsdag: Sjömansbiff
Fredag: Önskemat 3-4B: Fiskpinnar, pommes frites