torsdag 23 april 2015

Veckobrev för v 18


En hälsning till alla ettor! I och med Världsboksdagen så delar Mariehamns bokhandel ut en bok till alla ettor om man går dit och säger; ”Läsa är kul!”. Så långt lagret räcker. Utöver det så har de -20% hela veckan på alla barn och ungdomsböcker och den rabatten kommer ju alla till nytta.

Nu har vi äntligen haft vår morgonsamling! Alla var jätteduktiga! Det som var synd var dock att tekniken inte var på vår sida... Så vi fick klara oss utan mikrofon. Men alla gjorde sitt bästa för att prata med hög och tydlig röst.

Vi fortsätter med ”En stund om dagen”. Heja, heja! Sista veckan nuJ!

Kommande vecka får vi ett kort besök av de blivande ettorna. Carola tar då hand om tvåorna då det bara handlar om en lektion den här gången också. Men snart blir det heldagsbesök och då får ju tvåorna också känna efter hur det blir i trean. Det blir mån 4/5 och mån 18/5.

På torsdag kommer 1-2A att hålla sin morgonsamling för hela skolan. Då kommer hela skolan också att ha en städdag. Så klä barnen i oömma kläder och gärna arbetshandskar. De får gärna ta med sig en sopsäck/plastkassar. Vi kommer att städa skolgården först och sen kommer vi att röra oss i skolans närområde. Den här städdagen gör vi tillsammans med våra faddrar.

Vi har utegymnastik tisdag och onsdag.

På fredag är vi alla lediga!

Trevlig helg o trevlig vecka!
Hälsningar Christina

Matlistan;
Måndag: Köttfärssås, spagetti
Tisdag: Köttgryta och potatis
Onsdag: Kycklingrisotto
Torsdag: Räksoppa, mjöd och munk