fredag 17 januari 2014

Veckobrev för v 4


Veckobrev för v 4

Nu håller vaktmästarna på att spola is, så kanske kanske kan vi åka skridskor nästa veckaJ! Skicka med skridskor nästa vecka, ni som har. Det finns några par att låna om man inte har egna. Vi har gymnastik mån, tis o ons. Inga ombyteskläder då, men alla måste ha handskar. I skolan har vi också halsskydd till alla. Blir isen klar så får eleverna också åka på långrasterna, men på kortrasten kommer de inte att hinna då på och avklädningen tar ganska lång tid...

Nästa vecka kommer både ettorna o tvåorna att börja med diktamen igen. Man skriver texten tre gånger. Diktamensläxan är tills fredag, men jag delar ut den redan på måndag.

Ettorna jobbar med bokstaven Yy.

Både ettorna o tvåorna håller på med klockan nu. Ta gärna tillfällen i akt o fråga vad klockan är hemma. Ju mer de tränar desto fortare lär de sig klockan. Ettorna behöver bara kunna hel o halv, men har man lätt för klockan fråga gärna svårare... Tvåorna håller på med alla fem minuters intervaller före och efter, samt kommer in på digital tid nästa vecka.

Det verkar som om böcker har förväxlats lite i klassen. Så leta gärna hemma o returnera gamla böcker till biblioteket!

Skickar hem inbjudan o lapp om Öppet hus! Hoppas så många som möjligt har möjlighet att komma o vara med under en skoldag!

Trevlig helg o trevlig vecka!
Hälsningar Christina

Matlistan:
Måndag: Pizzagratäng, vitkålssallad
Tisdag: Maletköttsoppa, frukt
Onsdag: Currysås, makaroner, relish, grönsaker
Torsdag: Fiskfärsbiffar, sås, potatis, råkost
Fredag: Kycklingwok med nudlar