onsdag 30 maj 2012

Veckobrev för v 23

Vi har en väldigt engagerad Hem o Skola förening i skolan. Jag tror alla uppskattar det fina arbete de/ni lägger ner! Tack alla ni som är med o bidrar till bra program o roliga aktiviteter för barnen i vår skola:)

Ja, nu närmar sig sommarlovet med stormsteg;)

På måndag har hela skolan Fotbollscup. Vi samlas vanlig tid i skolan o så promenerar vi tillsammans till Bengtsböle. Barnen ska vara färdigt ombytta på morgonen när de kommer till skolan. De som har fotbollsskor kan ta med sig dem plus ev annan utrustning (skydd). Den här dagen kan också en namnad vattenflaska vara bra att ha! Är det fint väder så smörj gärna in barnen eftersom vi kommer att vara ute hela dagen!

SOL-kväll i biblioteket sen på måndagkväll kl 18-20. Har man inte möjlighet att komma just den kvällen går det bra att skriva kontrakt o låna en annan dag/kväll på bibliotekets vanliga öppethållningstider. Läsning under sommarlovet är bra för alla!

I veckan har vi några övningar inför skolavslutningen. Det kommer inte att vara så mycket läxa den här veckan förutom att finslipa det sista på skolavslutningssångerna!

Den som vill spela KiVa-spelet hemifrån kan göra gå via skolans hemsida genom att gå in på "De vi jobbar med" o klicka sig fram till KiVa o spel. Inloggningsnamn: lemlandsgrundskola o lösenord: yk2vg2.

På onsdag kommer hela skolan att gå till kyrkan o att ha skolgudstjänst.

Skolavslutning sen på fredag kl 9.00:)

Trevlig helg o trevlig sista skolvecka!
Tack för den här terminen! Jag önskar alla en jättehärlig sommar med mycket sol o bad!

Hälsningar Christina

Matlistan:
Måndag: Fotbollscup Bengtsböle: Fajitakryddad pastasallad, grillad korv, dryck o frukt
Tisdag: Rökt lax, potatis, sås, sallad
Onsdag: Kycklingspett, nypotatissalld, grönsallad
Torsdag: Tortilla med tillbehör
Fredag: Skolavslutning!