torsdag 24 maj 2012

Veckobrev för v 22

Ja... nu återstår det inte mycket kvar av terminen;)

På måndag kommer de blivande ettorna att komma på sitt sista besök. De är med oss under tre lektioner plus lunch o raster. Tvåorna är den här dagen med Josephine o sina blivande klasskompisar i 3-4B. De här tillfällena är väldigt uppskattade av alla:)

Vi fortsätter att träna inför skolavslutningen. Den här vecka kommer alla skolans tjejer att ha en gemensam övning (tisdag) o killarna likaså (torsdag).

På onsdag kommer jag att gå med klassen på en liten utflykt till familjen Söderström. Vi kommer bland annat att titta till deras föl.

På fredag åker alla 1-2:or på utlfykt till Eckerö. Vi kommer att besöka Viltsafarin o Jakt- o fiskemuseet. Lunchen blir pizzabuffé i Kärringsundsbyn:) Skoldagen börjar o slutar vanlig tid o barnen behöver inte ha med sig ngt speciellt den här dagen.

Jag skrev fel datum i förra veckobrevet. Fotbollscupen för hela skolan är mån 4 juni o ingen annan dag...

Det kommer inte att bli någon diktamen mer för i år! Men däremot har de en läsläxa ännu nästa vecka! I stället vill jag att alla tar sig tid att öva på skolavslutningssångerna!

På onsdag 30 maj firar vi Skolans 125 års jubileum kl 18-20 på skolgården. Hem o Skola har jobbat mycket för den här kvällen o det är roligt om så många som möjligt tar sig tid o kommer den här kvällen:) Programmet kommer att vara ute, men skolan är också öppen så att föräldrar/andra släktingar kan komma in o kolla i skolan.

Bifogar en inbjudan till Skolavslutningen som senast ska lämnas in nästa fredag (1 juni). Men efterssom vi åker på utflykt den dagen så är det bra om ni skickar med den tidigare i veckan!

Måndagen 4 juni kommer det att vara SOL-kväll i bibban. Se anskild lapp med mer info! Jag vill starkt rekommendera det här! Det är bra för alla att hålla igång läsningen under sommaren!

Trevligt veckoslut alla o trevlig vecka!

Hälsningar Christina

Matlistan:
Måndag: Moussaka, sallad, tzatziki
Tisdag: Kassler i chiligrädde, ris, sallad
Onsdag: Broilerrisotto, currydressing, grönsaker
Torsdag: Fisksoppa, frukt
Fredag: 1-2:or Utfärd Eckerö
             3-4:or Pizza, sallad
             5-6:or Utfärd till Lottas systuga