torsdag 1 februari 2018

Veckobrev för v 6


Textruta:

Det var stor uppslutning på Öppet hus, speciellt i onsdags. Ni föräldrar som kanske inte hade möjlighet den här gången är välkomna att ta kontakt när som helst. Så är ni välkomna en dag som passar er!

På måndag kommer 1-2C att hålla morgonsamling för hela skolan. Det är Runebergsdagen och vi kommer dagen till ära att få Fredrikarutor efter lunch – mums!

Vi fortsätter med ”En stund om dagen” fram till sportlovet. Meddela gärna ni som vill låna Stjärnsvenska böcker från klassen så skickar jag hem några.

Inkommande vecka kommer ettorna att få baka på tisdagmorgonen. Vi kommer att baka receptet som finns i läseboken o sen också lite glutenfria scones. Vi gör så att det räcker till alla i klassen att smaka.

Vi kommer att börja med ett nytt stort område i omgivningskunskapen, nämligen rymden. Vi kommer att ha uppstart på onsdag. Det kommer att bli spännande veckor framöver!

Vi har gymnastik som vanligt på tis, ons och fre. Enda skillnaden är att på onsdag kommer alla 1-2:or att leka lekar tillsammans och på fredag kommer vi att ha gymnastik med 1-2A. Ombyteskläder och handduk med.

Trevlig helg o trevlig vecka!
Hälsningar, Christina

Matlistan:
Måndag: Korvsoppa, Fredrikarutor
Tisdag: Örtfiskrutor, potatis
Onsdag: Kycklingfrikassé, ris
Torsdag: Spagetti, köttfärssås
Fredag: Osso bucco, potatismos