torsdag 21 maj 2015

Veckobrev för v 22




Oj, nu är det inte mycket kvar av skolterminen. De kommande veckorna är det mycket roliga saker som händer!

På måndag kommer vi att åka på utflykt alla i 1-2:an. Vi kommer att åka o titta på lamm, kalvar och kycklingar. Sen åker vi vidare till Haddnäs gård och får åka kosafari, sen vidare till Amalia för att bland annat se hur läsktillverkningen går till. Tänk på oömma kläder och kläder efter väder. Vi kommer att vara mycket ute.

På tisdagkväll ordnar klassföräldrarna en utekväll på skolgården med lek o grillning. Vi träffas kl 17. Vi får låna skolans grill. Hoppas att så många som möjligt kan kommaJ!

På onsdag är det Unicef rundan. Tänk på bra kläder och skor att springa/gå i. Det kan vara bra att ha med sig en (namnad) vattenflaska.

Vi har gymnastik tisdag o onsdag och kommer då att spela fotboll. Bra med vattenflaska då också! Samt springvänliga kläder o skor!

Nu blir det inga läsläxor mer, utan det är skolavslutningssångerna som är läxa. Träna dem så att de kan dem utantill.

På fredag kommer vi att ha roliga timmen! Det gör vi för att det är i slutet av terminen och att alla nu är klara med sin minnesträning. Eleverna röstade fram att de skulle få ta med sig en leksak på fredag. Sen hittar vi på lite mer skoj ocksåJ!

Trevlig helg o trevlig vecka!
Hälsningar Christina

Matlistan;
Måndag: Potatismosköttfärslåda
Tisdag: Broccoligratäng med kassler
Onsdag: Kycklinggryta med ris
Torsdag: Tacopaj
Fredag: Fisksoppa, boullabaise