onsdag 12 mars 2014

Veckobrev för v 12

Kommande vecka blir lite annorlunda än en annars vanlig vecka. Vi börjar med att ha en Friluftsdag på måndagen o då kommer vi att vara i våra faddergrupper hela dagen. Det kommer att bli både ute- o inneaktiviteter då väderläget är som det är. Barnen behöver således ha kläder som funkar både inne o ute. Bra alltså om man har en kortärmad tröja o ett par short/leggins under, så att man bara kan ta av sig några lager. Det kommer inte att finnas möjlighet för barnen att byta om då det tar för lång tid. Den här skoldagen slutar 11.45 för samtliga elever. Vi äter vanlig tid i matsalen. Eftis är underrättade o taxibilarna, så de kommer hit 11.45. Sen blir det fortbildning för skolans personal hela eftermiddagen.

Läxdagarna blir lite annorlunda. Eleverna får läsläxa tisdag o torsdag. Ingen matteläxa. På onsdag kommer de att få hem ett kompendium med repliker. Vi ska nämligen framföra en teater som morgonsamling för hela skolan v 13. Ingen diktamen under veckan!

Vecka 12 är dessutom en läsvecka, så vi kommer att ta varje tillfälle i akt o läsa lite extra när tillfälle gesJ!

På onsdag har vi innegymnastik o på fre åker vi o simmar.

På onsdag kommer vi också att träffa våra faddrar i 3-4:an. Då kommer vi att gå till det nya läsloftet med dem o läsaJ!

Vi kommer också att jobba med KiVa.

Vi i 1-2:ans arbetslag kommer att ha en praoelev under veckan som heter Sofia Öhberg.  Hon kommer att alternera mellan A, B o C klassen under veckan.

Trevlig helg o trevlig vecka!
Hälsningar Christina