fredag 20 april 2012

Veckobrev för v 17

Oj, vad veckorna rusar iväg!

Den här veckan har alla eleverna fått se både teater o film. Det uppskattas alltid:)

Kommande vecka kommer vi också att få ta del av filmer. Den här gången är det filmer som elverna i åk 5-6 har gjort i skolan. Det blir på fredag:)

Sista veckan med innegymnastik nu. Vi har gymnastik måndag, tisdag o onsdag, Ombyterkläder o duschgrejer med!

De blivande ettorna kommer på tisdag o  hälsar på igen! Tvåorna har då Madde o jobbar med matte.

På onsdag kommer 1-2 A att hålla sin morgonsamling för hela skolan. Det brukar alltid vara trevliga tillställningar:)

Diktamen för åk 1 kommer den här veckan att vara på torsdag, i stället för fredag! Åk 2 har ingen diktamensläxa den här veckan!

Vi kör igång med sista veckan "En stund om dagen". Några elever säger att de inte hittar sina orange häften. Kan ni hjälpa dem att leta hemma? På torsdag ska de sista eleverna berätta om en bok som de har läst under den här läsperioden.

På fredag ska hela skolan städa skolgården inför Valborg. Vi gör det under två lektioner, vilket innebär att vi kommer att hinna ha vanliga lektioner också, så ta med skolväskan med skoldagboken o En stund om dagen häftet. Den här dagen är det bra att ha oömma kläder o en märkt kratta. Vi kommer att städa tillsammans med våra faddrar:)

Just nu pågår det en namntävling till Multisportarenan. Eleverna får komma med förslag på vad de tycker att den ska heta. Förslagen lämnar de i en låda som finns utanför lärarrummet. Tävlingen pågår till o med nästa vecka. Parallellt med det här så håller kommunen på att samla in ord som beskriver hur bra det är att bo i Lemland. Barnen kan alltså skriva en lapp med fem ord som beskriver det. Även den här lådan finns utanför lärarrummet o pågår till o med nästa vecka.

Trevlig helg o trevlig vecka!
Mvh Christina

Matlistan:
Måndag: Skink-ostlåda, rödbetssallad
Tisdag: Kycklingwok med nudlar och grönsaker, sås
Onsdag: Fiskfärsbiffar, sås, potatis, grönsaker
Torsdag: Stekt fläsk, stuvade makaroner, grönsaker
Fredag: Räksoppa, munkar o mjöd